Perinteitä vuodesta 1954

Tinkimättömällä tarkkuudella

Virheettömän lopputuloksen edellytyksenä on perusteellinen esivalmistelu, jota pidämmekin valttinamme omassa tuotannossamme. Pohjatyöt kuten kittaus ja hionta suoritamme tinkimättömällä tarkkuudella parhaan mahdollisen laadun aikaansaamiseksi. Ammattitaidolla tehty käsinmaalaus on tärkeä osa laadukasta tuotantoprosessiamme. Nykyaikainen TRO-maalauslinjamme mahdollistaa suuremmat sarjat sekä nopeammat toimitukset. Laadunvalvonta on tärkeä vaihe tuotantoprosessissamme, tämä varmistaa asiakkaalle virheettömän laadun sekä tyytyväisyyden jatkoa ajatellen...

Suoritamme sekä perinteistä märkämaalausta (ruiskumaalaus) että jauhemaalausta (pulverimaalaus).

Jauhemaalaus

Jauhemaalauksella (pulverimaalaus) saadaan hyvin kulutusta kestävä pinta sekä sisä että ulkokäyttöön tuleviin tuotteisiin. Jauhemaaleja toimitetaan RAL- sekä NCS S-kartan sävyissä. Luonnollisesti myös jauhelakkaa on saatavissa. Nykyään on rajoitetusti saatavilla myös erikoissävyjä.

Epoksijauheet sopivat kohteisiin joissa vaaditaan hyvää kemiallista kestävyyttä.

Epoksipolyesteri sopii kulutuskestävää pintaa vaativiin kohteisiin.

Polyesteri sopii ulkokäyttöön tuleviin kohteisiin.

Rilsan® Polyamidi 11 pinnoitteen käytön olemme lopettaneet.

Kappalekoot sarjatuotannossa:

Kotelomainen: max. 2200 x 500 x 400
Levymäinen kappale: 2400 x 1000, pitkällä reunalla ripustusreijät!

Märkämaalaus

Märkämaalaus (ruiskumaalaus) soveltuu hyvin pieniin eriin, valukappaleisiin tai kun tarvitaan erikokoissävyjä. Muoveja maalaamme kaikkiin sävyihin. Suoritamme myös häiriösuojausmaalausta (EMC) elektroniikkateollisuuden tarpeisiin.

Lakkausta suoritamme rajoitetusti

Seripaino

Halutessaan asiakas saa seripainopalvelun (silkkipaino tai tampopaino) maalaamiimme tuotteisiin joko meidän tekemänä tai luotettavien yhteistyökumppaniemme kautta.